Skip to main content
Qliro Norge FAQ

Jeg vil returnere mitt kjøp, hva gjør jeg?

Retur-prosedyren for hver butikk kan variere. Start med å søke informasjon om hvordan butikken du handlet hos ønsker at du registrerer og sender returen.

 

Hvis kjøpet ditt er på en 14-dagers faktura

Send pakken og rapporter returen på fakturaen din i appen eller når du logger inn på Qliro.com. Klikk på 'Feilkjøp', så vil fakturaen bli pauset inntil returen er registrert.

 

Hva gjør jeg hvis jeg ikke kan pause fakturaen?

Hvis fakturaen din er forsinket eller har gått til inkasso, kan vår kundeservice hjelpe deg om nødvendig.

 

Hvis kjøpet ditt er på din "Litt og litt"-faktura

Hvis du delbetaler for flere kjøp, er det bare å betale fakturaen som vanlig. Kjøpet ditt vil bli trukket fra avbetalingsbeløpet når det blir registrert, og hvis det skulle være penger til overs, vil du få en refusjon fra oss.

Hvis du kun delbetaler for kjøpet du har returnert, kan du kontakte vår kundeservice for hjelp.

 

Hva skjer videre?

Etter at du har returnert produktene og pauset fakturaen, er det bare å vente. Tiden det tar for returen å bli registrert varierer avhengig av hvilken butikk du har handlet i, men vanligvis tar det mellom 1-3 uker.

Når returen er fullført, vil fakturaen din bli oppdatert. Enten får du en oppdatert faktura, eller den blir helt fjernet hvis det ikke er noe igjen å betale. Husk at noen butikker tar et returgebyr som du kan måtte betale, selv om du har returnert alt. På butikkens nettsted kan du lese mer om den spesifikke butikkens returprosesser og hvordan eventuelle kostnader fungerer.

  • Was this article helpful?